Staré dobré časy

Proklatě rychlý frajer s modrýma očima

Staré dobré časy

Myslela si, že za fasádou modrookého krasavce se neskrývá nic. A pak si ho jednoho dne přece jen vzala ve městě hříchu.

Svou první roli dostal v dětském divadle v americkém Clevelandu. Vážně se ale herectví začal věnovat až ve svých 24 letech. Brzy celý svět znal jméno dvojnásobného nositele legendární sošky Oscara. Paula Newmana (†83).

Narodil se jako Paul Leonard Newman a dlouho toužil po tom, že jednou vstoupí do americké armády a bude chránit svou vlast ze stíhačky. Jenže když mu bylo konečně osmnáct a on se chystal narukovat, zjistili lékaři, že jeho modré oči jsou sice krásné, ale jaksi barvoslepé.

A takoví lidé za knipl prostě nesmí. Přesto další tři roky navlékal vojenskou uniformu jako radiotelegrafista u námořnictva.

Mladý podnikatel se žení!

Po návratu do civilu na něj čekala hned řada velkých změn. Především společně se svým bratrem převzal dobře zavedenou rodinnou firmu, obchod se sportovním zbožím. A taky se svýma

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden