Moje šťastná hvězda

Prokleté zóny, které berou energii

Moje šťastná hvězda

Nejsou vidět, cítit ani slyšet, nemají žádnou hmotnost, a přesto dokážou s naším životem pěkně zatočit. Jak poznáte, že se pohybujete v geopatogenních zónách?

Stalo se vám někdy, že jste vešli do nějaké budovy nebo místnosti a hned jste věděli, že tam něco není v pořádku? Svíral vás zvláštní, tíživý pocit, aniž byste věděli proč?

To vás tělo právě informovalo, že se nacházíte ve vlivu geopatogenní zóny. Současná věda je neuznává, protože pro ni neexistuje objektivní způsob, jak je změřit.

Staří Číňané o nich ale nepochybovali a říkali jim dračí žíly. Zjednodušeně jde o energii vyzařující ze země, která negativně narušuje okolní energetické pole.

Způsobů, jak vznikají, je mnoho. Mohou to být různé podzemní anomálie jako tektonické posuny zemských vrstev, praskliny, jeskyně, podzemní prameny a  také místa, kde se setkávají různé druhy hornin.

Co s vámi udělají?

Míra jejich škodlivosti není vždycky stejná. Záleží na délce, tvaru a hloubce zóny. Většina nám nevadí, ovšem jsou místa, která nám mohou svou negativní energií narušit zdraví nebo psychickou rovnováhu.

Jestliže jste vystavena působení geopatogenní zóny jen krátkodobě, možná ani nic pociťovat nebudete, pokud se ale v jejím poli budete pohybovat celý den, nebo na ní dokonce budete spát, ovlivní to podle některých čínských lékařů jak vaše zdraví, tak i duši. Začnete trpět různými nemocemi, které se

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden