Můj kousek štěstí

Prokletí osamělé krásky

Prožila si peklo.

Krásná blondýnka ztratila milovaného přítele, a musela tak přerušit vysněnou dovolenou na Maledivách, kde možná trávila romantické chvíle s novým mužem. Osud jí snad štěstí nepřeje...

Hrozné chvíle prožívala Kateřina Brožová (55), když se dozvěděla, že její milovaný pes Jordy, kterého svěřila do péče veterinární kliniky, utekl. Okamžitě přerušila luxusní dovolenou na Maledivách a na internetu zoufale prosila lidi, aby jí pomohli čtyřnohého miláčka najít.

Pak ale přišla smutná zpráva, když přiletěla domů, dozvěděla se, že pejsek je po smrti. Srazil ho vlak. Herečka neskrývala slzy a obrovskou bolest. Zdrcené blondýnce je ale možná oporou muž, s nímž prý na ostrovy v Indickém oceánu letěla.

Sama?

Někdo sice tvrdil, že jí doprovod na přepychové dovolené dělala dcera Kateřina Tomanová (21), ta ale řešila pátrání po psovi, podle všeho z České republiky. A nedá se předpokládat, že by Brožová cestovala úplně sama.

Otázkou tedy je, kdo je nový muž v hereččině blízkosti? V minulosti se spekulovalo o vztahu Brožové a šlechtice Jiřího Lobkowicze (67). V té době byl ale ženatý, takže oba jakékoli narážky na románek kategoricky odmítali.

Dnes je to jinak, Lobkowitz se v roce 2021 s manželkou Zdenkou Belas (45) rozvedl. Spekulace o jeho vztahu s Brožovou tak opět ožila.

Srdce nikdo neukradne

Ať je to jakkoli, není pochyb o tom, že by si po letech samoty herečka lásku zasloužila. Právě na vysněné dovolené na Maledivách si mohla užít chvíle klidu a vědomí, že už není tolik osamělá, jenže do toho přišla strašná zpráva z Prahy.

Jako by jí štěstí stále unikalo mezi prsty. V kontextu s tím, jak bledě většinou dopadaly její předchozí vztahy, ať už s otcem její dcery Zdeňkem Tomanem (61), nebo mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54), je jasné, že v lásce má velkou smůlu.

„Srdce mi už nikdo neukradne,“ říká smutně životem zkoušená herečka. Osud tomu tak možná opravdu chce...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden