Moje chvilka pohody

Prokletý obraz šířil kolem sebe neštěstí

Objevil se zčistajasna a každou domácnost ničil. Opravdu má v sobě ten prazvláštní obraz skryté temné síly?

Když jsme krátce po smrti milované babičky se sestrou vyklízely její domek, objevila jsem na půdě za starou almarou obraz. Utřela jsem z něj prach, abych rozeznala výjev. Najednou mi problikla hlavou dávná vzpomínka. Jako malé dítě jsem si na půdě hrála a i tehdy obraz objevila.

Naprosto mě očaroval. Ihned jsem si ho nesla dolů, když v tom mě s hrůzou v očí zastavila babička. Okamžitě mi obraz vzala a vrátila ho zpátky na půdu, kterou hned zamkla. „Zapomeň na něj obraz! Je zlý!“ řekla vyděšeně.

Ohrozil celou rodinu

Tentokrát jsem si obraz vzala domů. Od té doby se začaly dít hrozné věci. Nejprve vážně onemocněla dcerka, pak začaly hádky s manželem, které vyvrcholily rozvodem. Já jsem se ocitla na pokraji sil. Jednoho dne jsem se opět utápěla v depresích a měla chuť vše vyházet. Vzala jsem obraz a odnesla ho k sestře.

Škodil dál

Najednou jsem pocítila úlevu. Dcera se jako zázrakem uzdravila, manžel se vrátil. Neštěstí od nás odešlo a jakoby se přesídlilo k sestře. Její manžel zbankrotoval a ona, zapřisáhlá abstinentka, propadla alkoholu. Jejich syn se pokusil o sebevraždu... Jak je možné, že se vše začalo dít ve chvíli, kdy si sestra pověsila obraz ve svém bytě?

Agáta P. (48), Jihlava

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden