Moje sladké tajemství

Promarnil svou poslední šanci?

Žena ho má mít dost! Bude rozvod?

V poslední době to vypadá, že u Klusových už dávno není všechno zalité sluncem. Tomáš Klus (37) ze seriálu ZOO má totiž zřejmě co vysvětlovat. Povídá se hned o několika herečkách, s nimiž měl mít na place pletky.

Jednou z nich prý byla i Michaela Pecháčková (19), se kterou ho sblížilo natáčení intimních scén. A i ona si jejich vzájemnou spolupráci nemohla vynachválit. Zdá se však, že jeho ženě Tamaře (35) došla trpělivost!

Za krizí mají stát Klusovy pletky s Michaelou Pecháčkovou.

Pohár už přetekl!

Tamara dlouho platila za nejtolerantnější manželku široko daleko. Dokonce i poté, co se její muž veřejně doznal, že podvedl všechny své partnerky, včetně jí. Ostatní ženy jí radily, aby vzala nohy na ramena, ona mu však vyjádřila podporu a ocenila jeho upřímnost.

Po Burešové prý také toužil, avšak marně.

Možná měl nějaké ty techtle mechtle dokonce občas povoleny. Ale i ten největší pohár trpělivosti jednou přeteče! Šušká se, že Klus sice nějaký čas sekal latinu a nikam neutíkal, což jeho ženě začalo nadmíru vyhovovat, nakonec se ale prý přece jen začal znovu otáčet po jiných.

Žijí odděleně?

Se slávou, která přišla díky seriálu ZOO, má kolem sebe vždy dostatek nabídek na nějaké to povyražení. Často se údajně zdržuje po natáčení o něco déle a domů se vrací až nad ránem. V poslední době tak tráví oba manželé čas hlavně s dětmi a společně už se nikde neukazují.

Nedorazili ani na předávání cen Český slavík, ačkoli se Klusová snažila všechny přesvědčit, že měli jiné priority. Podle jejich přátel se však nenávratně odcizili, a dokonce uvažují, že budou žít odděleně. Že by se schylovalo ke konci pohádkového manželství?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden