Moje šťastná hvězda

Eva Holubová cvičí, hubne a chystá knihu pro fanoušky!

Dává si do těla a inspiruje své okolí

Přestože si herečka EVA HOLUBOVÁ (56) soukromí velmi střeží, tentokrát se rozhodla vyhovět svým příznivcům a na základě jejich žádostí napíše knihu ze svého života. 

Posledních několik měsíců bylo u naší přední herečky ve znamení pozitivních změn. Eva Holubová teď jenom září! Změnila jídelníček, oblíbila si cvičení pilates, a viditelný úbytek váhy na sebe nenechal dlouho čekat. Se svým zevnějškem je konečně spokojená a je to znát. „Nejvíc mě těší, že se cítím dobře,“ prozrazuje. „Samozřejmě mi také udělá radost, když mi někdo složí poklonu, zvláště je-li to osoba mně blízká nebo jež si vážím."

Na sociálních sítích navíc začala hojně komunikovat se svými fanoušky, kteří se vyptávají nejen na její profesní, ale samozřejmě i soukromý život. Líbí se jim prý hereččin názor na svět jako takový a hlavně to, jak momentálně mění svou ženskost, čímž se stala inspirací mnoha ženám, které ji nakonec přesvědčily, aby se o své zážitky a poznatky podělila se širokou veřejností.

Fotografkou herečky je její dcera Karolína.

Přípravy nové knížky jsou teprve v začátcích, už je ale dávno jasné, kdo bude autorem všech fotografií oblíbené herečky. Její dvorní fotografkou není nikdo jiný než třiadvacetiletá dcera Karolína, která obor studuje v Anglii.

Eva Holubová pravděpodobně doufá, že dostatek pracovních nabídek udrží milovanou dceru v Praze. Ve Velké Británii studuje totiž také její druhý potomek, Karolínin bratr Adam. Není divu, že tady herečce občas bývá smutno. O dětech ale mluví málokdy, tak uvidíme, co všechno prozradí ve své první knize.
.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden