Moje sladké tajemství

Promijí prý svému manželovi nevěry

V dnešní době není tolik párů, které by společně vydržely mnoho let. Trendu častých rozchodů a rozvodů rozhodně ale nepropadla herečka Petra Černocká (69) se svým manželem Jiřím Pracným (66). Ti totiž společně žijí více než patnáct let a stále jim to klape.

Dokonce je ani nerozdělila skutečnost, že se často potkávají nejen doma, ale i v práci. „Myslím, že mě má stále rád a nemůže tomu nějak zabránit,“ s lehkou dávkou ironie poznamenala herečka, která se do paměti českých diváků nejvíce vryla svou rolí Saxany ve filmu Dívka na koštěti.

Co oko nevidí, srdce nebolí Tajemstvím jejich dlouhodobé lásky má být i to, že vůbec neřeší, kde se zrovna jejich drahá polovička nachází. Především Petra je v tomto ohledu hodně tolerantní a připouští, že její manžel stále přitahuje mnoho žen.

A vůbec ji to netrápí, ba naopak. „Mám ho na dlouhém laně, umlátí se sám, a kdyžtak se vrátí,“ prozradila originální recept na šťastné manželství. Jakoby tím trochu naznačila, že by neměla problém ani s nějakým jednorázovým záletem. Má s muži své zkušenosti Pokud by se jí manžel po tom všem vrátil zpátky domů, dokázala by mu to snad i přehlédnout. Vzhledem k tomu, že není vdaná poprvé, už asi ví, co od mužů čekat.

Trochu klidu jí může dodávat skutečnost, že i ona má stále spoustu fanoušků. Vzhledem k tomu, jak skvěle na svůj věk vypadá, určitě by neměla problém s tím, najít si nějakého milence nebo jen spřízněnou duši, které by se mohla svěřovat a trávit s ní volné večery.

V tomto ohledu si tedy nejspíše nemají co vyčítat. Černocká je navíc patrně ráda, že její vztah nezabředl do nějakého stereotypu, a pořád se v něm něco děje. Nikdo není dokonalý Možná i proto tvrdí, že má ráda muže „drsňáky“, kteří ji tolik nerozmazlují a nebojí se při cestě po ulici ohlédnout za jinou ženou.

Takové manželství by asi herečku příliš dlouho nebavilo. Evidentně si oba uvědomují, jaké mají štěstí, že jsou spolu. Díky tomu jsou pak schopni přehlížet na tom druhém nedokonalosti a spíše vnímat pozitivní stránky.

Kdoví, jak jim to dlouho vydrží. Vždyť spolu prý tráví čas v rámci pracovních povinností a v osobní rovině téměř vůbec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden