Můj kousek štěstí

Promluvila o adopci!

Vztah s Brzobohatým se snažila tajit, utajili i svatbu, miminko také jistě nebude výjimkou...

Adopce děťátka není pro Danielu Brzobohatou (45) , dříve Písařovicovou, zakázané téma. Odhodlala se o ní promluvit jen několik měsíců po tajné svatbě v Itálii.

„Tabu to pro mě není, ale zároveň si myslím, že to chce strašně moc odvahy, aby člověk tento krok udělal,“ míní moderátorka a zdá se, že o této možnosti možná už sama někdy přemýšlela. Bezpochyby si přeje, aby se jí podařilo přivést na svět vlastní miminko, zároveň však zvažuje, co dál, pokud se to nepovede.

Pro brunetku byly uplynulé dva roky plné závažných změn. Svatba s dvakrát rozvedeným Ondřejem Brzobohatým (41), odchod z televize i stěhování do vysněného hnízdečka – to vše bylo jistě radostné, leč v mnoha směrech i náročné a vysilující.

Pokud si přeje otěhotnět, potřebuje k tomu klid a pohodu. Odchod ze zaměstnání svědčí, že si to uvědomuje a plánování rodiny je pro ni zřejmě teď úkol číslo jedna.

Možná by bylo rozumné odletět na delší dobu do teplých krajin, což by zajistilo klid a pohodu automaticky. Na úvahy o adopci je snad ještě čas. Stačí si vzpomenout třeba na Vendulu Pizingerovou (51), která otěhotněla v osmačtyřiceti letech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden