Moje sladké tajemství

Promluvila o krizi v manželství!

Jsou spolu už 25 let. Na recept na dokonalý vztah se ale neptejte.

Zdají se jako idylický pár, však také herečka Dana Morávková (50) a muzikant Petr Malásek (57) oslavili 25. výročí svatby, což je v showbyznysu skoro zázrak. Opravdu nikdy neměli vážnou krizi?

Hvězda seriálů Dana Morávková (50) a uznávaný hudebník Petr Malásek (57) za dobu svého manželství prý neměli žádnou vážnější krizi, když se ale herečky zeptáte na recept, jak si idylický vztah, jen pokrčí rameny: „Kdyby byl recept, tak by ten člověk dostal Nobelovu cenu.

Se svým mužem je čtvrt století.

Hlavní je poslouchat svoje srdce, milovat a na nic jiného si nehrát,“ usmála se Morávková. Je tedy dost možné, že i u nich nebylo vždy vše zalité sluncem. Oba slavní manželé se ale zkrátka třeba jen postarali o to, aby se nic konkrétního nedostalo na veřejnost.

Jediný syn Petr studuje v cizině.

„Můj muž to se mnou strašně moc umí,“ usmívá se Dana, které prý její muž stále nosí květiny. Ale dámy nemusí extra závidět, pokud jejich drahá polovička tento zvyk už nepraktikuje. „Kytky nosí, ale ne proto, že by je kupoval, ale protože je sám dostává na koncertech,“ usmívá se Dana s tím, že i její Petr je chlap jako každý jiný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden