Můj kousek štěstí

Promluvila o manželské krizi. Má plánovat dítě?

Taťána Brzobohatá (33) je ve věku, kdy už pomalu bývá zvykem myslet na miminko. Však to Miss World 2006 také připouští. Ovšem zdá se, že manželství není bezproblémové.

Zdá se, že ve vztahu Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého (38) není všechno tak cukrkandlové, jak dvojice prezentuje. Ti dva by si evidentně přáli, aby na ně veřejnost nahlížela jako na reklamu na nekonečné štěstí, jenomže nic takového jako nekonečné štěstí neexistuje.

Dvojice podle všeho prožívá strastiplné období, na němž se asi podepsala i pandemie. Ponorkovou nemocí trpěla celá země, proto by bylo těžké uvěřit, že se Táně a Ondřejovi obloukem vyhnula.

Velká zkouška

Miss World 2006 zkusila být zase jednou upřímná, anebo už byla k smrti unavená, kdoví. „Také jsme měli ponorku a krizi,“ prohlásila překvapivě. „Ale věřím, že co má přetrvat, přetrvá. Byla to velká zkouška, kterou jsme si osobně prošli.“

Kráska tedy připustila, že ona i manžel jsou obyčejní smrtelníci. A že i přesto, že žijí v přepychu a o existenčních starostech jakživi neslyšeli, zakoušejí krizi ve vztahu. „Zatím jsme pořád spolu,“ konstatovala, čímž fanouškům zasadila poslední ránu. Proč proboha – zatím?

Co se to děje?

Modelka a hudebník patrně řeší nějaký závažný problém, proti němuž je ponorková nemoc jen slabý čajíček. Souvisí to snad s Ondřejovou pracovní vytížeností? Jak známo, kvůli svým muzikálům cestuje jako posedlý.

Nebo jde o trapasy, které vytváří matka Hana Gregorová (69), jejíž mnohem mladší nápadník píše oplzlou poezii? Anebo dvojici deptá tlak, jenž je vyvíjen na blondýnku kvůli otěhotnění? „Měla bych brzy ráda rodinu. Ale jsou věci, které nejsou jen na nás,“ říká kráska.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden