Moje šťastná hvězda

Promluvila o nevěře partnera

Vzhledem k tomu, že v novém seriálu 1. MISE, kde hraje Kristýna Leichtová (35) jednu z hlavních rolí, prožívá její postava milostný trojúhelník, rozhodla se herečka promluvit o svém postoji k nevěře.


Její slova byla pro nejednoho fanouška velkým překvapením. Zatímco pro jiné je partnerova nevěra většinou nepřekonatelným problémem, který obvykle vede k okamžitému rozchodu, Leichtová to vidí zcela jinak.


Uklouznutí nevadí


Nevěra se podle ní rozhodně řešit dá. „Kdyby se to týkalo mě osobně, určitě bych se snažila najít východisko,“ prozradila maminka dvou malých dcer Dorotky (2)Rozárky (1). Rozhodně by prý šlo také o okolnosti, za jakých by byl partner nevěrný.


Pokud by prý šlo o jednorázové uklouznutí, no tak co? To se prý může stát a svět se kvůli tomu nezboří. Mnohem větší problém je podle Kristýny dlouhodobá nevěra, při níž se pálí mosty.


Má s tím snad herečka nějaké vlastní zkušenosti? Zradil snad partner Vojtěch Štěpánek (37) její důvěru a spustil se s nějakou jinou ženou? Najdou se ale i tací, kteří v jejích slovech vidí přiznání. Podle nich mluvila vnadná herečka o sobě. Ať tak či onak, jisté je, že s partnerem spolu dál zůstávají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden