Moje sladké tajemství

Promluvila o své slavné mamince

Brejchová na tom prý není tak špatně, jak se tvrdí.

Okatou herečku Terezu Brodskou (53) trápí její maminka Jana Brejchová (82). Ne snad proto, že by na tom byla zdravotně extrémně špatně, jak si lidé mohli myslet, protože se objevily citace Brodské, že maminka je upoutaná na lůžko a nemůže se hýbat.

„Nikdy bych neřekla, že je ležák! To slovo mně přijde tak trochu vulgární a nedůstojné,“ ohrazuje se Tereza, která za mámou kvůli současným opatřením nemůže. Proto jí posílá laskominy po sestřičkách.

Herečka Jana Brejchová (82) se má dobře, jen nesmí dostat špatnou stravu. Dcera Tereza Brodská (53) si zoufá, že za maminkou nyní nemůže.

„Ano, jsou dny, kdy je ve svém světě, ale zase jsou dny, kdy vnímá docela dobře a dostanu i malou výčitku, že místo jejích oblíbených čokolád jsem přinesla jiné,“ směje se Tereza, čím ji maminka trošku pozlobila.

Jindy Brejchové prý zase vadilo, že jí personál trošku naředil její oblíbený nápoj, tak si také uměla zjednat pořádek. Jak je vidět, herečka je na tom relativně dobře, protože jí chutná, a to je to hlavní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden