Moje sladké tajemství

Pronásleduje ji šílená fanynka

Největší změny se v životě Marty Jandové (44) udály v okamžiku, kdy založila společně s Miroslavem Vernerem (40) rodinu. V té době snad každý fanoušek chápal, že její hudební kariéry musela jít stranou. Marta se ale k muzice vracela opravdu postupně, až se čas od času stávalo, že byla kritizována, že svou kariéru pohřbívá.

Možná ale fakt, že je maminkou pětileté dcery Marušky není tím pravým důvodem, proč už pro ní delší dobu není práce středobodem jejího vesmíru. Prožila si totiž v minulosti velmi negativní zkušenost s jednou z fanynek.

Ta byla Martou dokonce natolik posedlá, že pořád postávala před jejím domem. Nakonec se ale původní obdiv a láska proměnila v čirou nenávist. Obdivovatelka začala mít pocit, že může Jandovou kritizovat za všechno a začala ji negativně ovlivňovat i osobní život.

„Tvrdila, že jsem špatná matka,“ svěřila se zpěvačka, která přitom v té době prý odmítala jednu pracovní nabídku za druhou. V poslední době je sice opět pracovně aktivní, ovšem nelze si nevšimnout, že se rozhodně nehrne po hlavě do každé pracovní příležitosti.

Je stále velmi opatrná a takovou už nejspíše navždy raději zůstane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden