Moje sladké tajemství

Propadla Zuzana Kajnarová sexy kolegovi?

Románek na place má žehlit nečekaným odchodem ze seriálu.

Konečně se herečka Zuzana Kajnarová (41) ze seriálu Specialisté dočkala! Scenáristé jí připravili milostnou dějovou linku, a to rovnou s fešákem Markem Lamborou (28). A nepříjemné jí to rozhodně nebylo.

Jeden by řekl, že něco takového už sexy plavovláska natáčela mnohokrát, tentokrát si to ovšem Zuzana Kajnarová (41) užila plnými doušky. Bylo to pro ni prý to nejlepší natáčení. Že by mezi ní a Markem Lamborou (28) skutečně přeskočila jiskra?

Problémy s manželem má mít delší dobu.

O seriálovém hezounkovi se už roky proslýchá, že je na place pověstný svůdník, který má slabost pro starší ženy. V minulosti byl bláznivě zamilovaný například do Šárky Krausové (36) ze Zlaté labutě.

Náklonnost sexy mladíčka jí dělala moc dobře.

Kajnarová je sice od roku 2012 vdaná za herce Romana Říčaře (47), už nějakou dobu se ale povídá, že to mezi nimi dávno není takové jako dřív, v čemž má mít prsty jejich společné podnikání.

Tomu, že se v zákulisí odehrává drama, napovídá i Lamborův náhlý odchod ze seriálu, přestože byl ještě nedávno u vytržení z toho, jak báječná parta se tam sešla.

V dalších dílech ho nahradí Vojtěch Vodochodský (30). Na druhou stranu je to ale dobře. Říčař alespoň nebude panikařit pokaždé, když se jeho žena vydá na natáčení. Jestli to ale bude stačit, to se teprve uvidí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden