Můj čas na kafíčko

Propásla jsem šanci na pomoc z onoho světa!

Duch mi nabídl možnost řešení, ale já ho bohužel nevyužila!

Mohla jsem si ušetřit nejistotu a trápení. Udělala jsem ale chybu.

Před lety jsem se dostala do nepříjemné finanční situace. Byla jsem čerstvě rozvedená a neměla jsem se na koho obrátit ohledně půjčky. S manželem jsem se rozešla ve zlém, u něho to nepřipadalo v úvahu. Rodiče mi zemřeli už v mládí.

Nadiktovala mi čísla!

Nemohla jsem kvůli starostem s penězi v noci spát. Jednou k ránu jsem najednou měla pocit, že nejsem v ložnici sama. Zaslechla jsem tichý šepot a když jsem se podívala stranou, spatřila jsem namodralé světlo. V něm se vznášela nad zemí nějaká postava, ve které jsem po chvilce rozeznala svojí mrtvou maminku. Nejprve mě to vyděsilo, ale po chvilce jsem se dojetím rozplakala. Duch mluvil dost potichu a nezřetelně, přesto jsem pochopila, že mi radí, abych vsadila Sportku. Dokonce mi diktoval čísla. Několikrát to maminka opakovala, než mě přiměla, abych si ta čísla zapsala. Byla jsem z toho zjevení celá zmatená, pořád jsem se musela přesvědčovat, že se mi to nezdá. Poté, co se přízrak maminky ztratil a v ložnici opět nastala tma, jsem kupodivu rychle usnula.

Zjevení přišlo podruhé

Po probuzení jsem našla papírek s nadiktovanými čísly. Váhala jsem ale, jestli mám uposlechnout. Najednou mi to připadalo hloupé. Začala jsem si říkat, že to byly stejně jenom halucinace. Neměla jsem skoro ani na jídlo a nechtělo se mi dávat peníze za hazardní hru. Vždycky jsem byla proti jakémukoliv sázení.

Sportku jsem tedy nepodala. Za dva dny se mi opět v noci zjevil duch mojí maminky. Vyčítavým hlasem mi řekl, že jsem udělala chybu. Nejvíc, jak se zdálo, mrzelo maminku, že jsem jí nevěřila. Ukázalo se, že ta čísla byla opravdu výherní a já se mohla svých starostí nadobro zbavit. Ze své špatné situace jsem se nakonec s útrapami dostala, i když úplně dobře se mi už nikdy nedařilo. Duch mojí maminky se už víckrát neobjevil. Mám v sobě špatný pocit z toho, že jsem svoji matku zklamala i po její smrti.

Kamila N. (47), Znojmo

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden