Moje šťastná hvězda

Proslaví dalšího milence?

Nikdo se už v jejích milencích pomalu ani nevyzná. Divoká Agáta Hanychová (36) střídá chlapy jako na běžícím pásu. A zřejmě se za to nestydí.


Po posledním rozchodu se sice dušovala, že si dává od mužů na delší dobu pauzu, její přesvědčení jí ale podle všeho moc dlouho nevydrželo a už je zase na lovu.


Kdo to bude tentokrát? Ztrací se v tom i její maminka Veronika Žilková (59), která už evidentně také dávno ztratila přehled o tom, s kým její dcera momentálně randí. „Už se v těch její milencích nevyznám,“ nechala se slyšet herečka.


Jako manželé spolu vydrželi sedm let.

Myslí pořád na Jakuba?

Před pár měsíci se začalo říkat, že si krásná Agáta stále tajně myslí na svého bývalého muže Jakuba Prachaře (37). Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy. „Musíme spolu vycházet kvůli dětem, to je ale všechno,“ oznámila.

Zdá se, že k  němu stále něco cítí, což je ale pochopitelné po tom, co spolu všechno prožili. Těžko ale říct, zda je to oboustranné, jelikož Prachař o Agátě už dlouho nikde nemluví.

Hledá milence na internetu

A možná i proto, že sama Agáta cítí, že není možný návrat, založila si různé seznamky, díky kterým už v minulosti poznala mnoho sympatických mužů. A pravděpodobně doufá, že ani teď její snaha nepřijde vniveč.

Najde tam konečně své opravdové štěstí, nebo to zase skončí tak, že bude všem jenom pro smích? Po tom všem, co o ní víme, si v redakci myslíme, že spíš dojde na druhou variantu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden