Moje šťastná hvězda

Prošli si spolu peklem...

Hereci Sára Affašová (29) a Martin Donutil (32) prošli tragédií. Místo oslav narození syna přišel šok.

Museli projít něčím, co by každý nejraději vymazal z paměti. Jenže takový přístroj lidstvo ještě nevymyslelo, stejně jako nemáme stroj času. Sára Affašová (29) a Martin Donutil (32) si tak museli projít bolestí, kterou způsobila ztráta syna.

Přitom Matyášek byl do poslední chvíle zdravý, těhotenství někdejší hvězdy seriálu Ulice neprovázely žádné zásadní komplikace. Zničehonic mu však přestalo tlouct srdíčko a den před termínem porodu zemřel.

Narodil se bez dušičky

Místo oslav narození potomka tak pár procházel hrůzou a utrpením. „Tohle mělo být nejšťastnější období našich životů, místo to přišel pád do propasti tak hluboké, že mám pocit, že víc na dně už být nelze,“ napsala si Affašová na sociální sítě. Nikdo nevěděl, proč se to stalo, nebylo pro to žádné vysvětlení.

Chlapeček přišel na svět přirozenou cestou, vážil 3130 gramů, měřil padesát centimetrů, bohužel se ale narodil bez dušičky. Jen málokdo si umí doopravdy představit, co se v nich odehrávalo. Herečka několikrát přiznala, že nebýt partnera, asi by to nezvládla.

Láska jim dodávala sílu jít dál.

Dokázali jít dál

Přesto oba ukázali, že jsou obrovsky silní. Z bolesti se logicky dostávali hodně dlouho, a i když na prožité hrůzy samozřejmě nikdy nezapomenou, dokázali udělat další krok a jít dál. Na začátku roku ji syn slavného Miroslava Donutila (72) požádal o ruku, v létě se pak pár vzal.

Tragédii tak dokázali proměnit v něco, co je jako dvojici zásadně posílilo, a i proto se dá předpokládat, že spolu zůstanou navěky. Nenajde se asi nikdo, kdo by jim nepřál štěstí. My se k těmto přáním moc rádi připojujeme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden