Můj kousek štěstí komerční sdělení

Protáhněme se o dovolené

Kdy jindy sportovat, než v létě a nabrat trochu fyzické kondice, když jsme rok byli uzavřeni.

Najednou však zjistíme, že jsme zanedbali starost o nohy, které mají podat výkon. Při větrání sice již tolik nezapáchají, ale při zátěži ztvrdlá kůže na patách praská až do krve, meziprstí se drolí jako sýr, zahnědlé nehty na palcích zesilují a od lůžka je nadzvedává pěnovitá hmota tak, že při běhu mačkají na botu a bolí.

Jak nohám pomoci?
Použijte chytrou houbu a zbavte se plísní. Mikroorganizmus Pythium oligandrum obsažený v přípravcích vysává plísně, kvasinky a potlačuje růst bakterií. Neprodukuje antibiotika a živý se pouze plísněmi. Proto je nazýván „Chytrá houba“ a v současnosti je považován za nejbezpečnější řešení pro odstraňování plísní.

Dnes jsou v lékárnách k dispozici přípravky pro péči o nohy - BIODEUR 3x1g, CHYTRÁ HOUBA PYTHIE BIODEUR NAIL CHYTRÁ HOUBA PYTHIE BIODEUR PREVENT a CHYTRÁ HOUBA PYTHIE BIODEUR PREVENT FOOT POWDER. CHYTRÁ HOUBA PYTHIE BIO BIODEUR je certifikovaný bioprodukt.

Chytrou houbu používáme na místa, kde nás trápí plísně nebo kvasinky. Můžeme s ní odstranit i zkažený dech ústní vodou BIO PLUS nebo CHYTRÁ HOUBA PYTHIE BIO PLUS .

Kvasinky se množí ve vlhku a teple, což může být i riziko při koupání, kdy zůstáváme v mokrých plavkách. Ale i tady je možné použít pro intimní hygienu a místa náchylná k výskytu kvasinek Chytrou houbu v přípravku FEEL FRESH.

Pythium oligandrum ke svému hodování na plísních produkuje enzymy, které rozkládají buněčné stěny plísní. Zároveň výzkum potvrdil, že blahodárně působí na pokožku, která je náchylná k lupénce nebo atopickému ekzému. Enzymy zklidňují pokožku i na místech, kde se vyskytují opruzeniny a to nejen u dětí. Chytrou houbu oceňují i diabetici, zvláště při suché kůži, která má větší sklony k výskytu plísní.

Pro suchou pokožku se sklonem k lupénce a atopickému ekzému doporučujeme přípravky BIODELTA, BIOGAMA a PYTHIE BIOGAMA JEMNÁ MAST.

Přípravky s Chytrou houbou dostanete ve své lékárně.

Vaše otázky, rádi zodpoví na telefonu: 773 773 970, e–mail: pythium@pythium.cz,  informace na: www.chytrahouba.cz.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden