Můj čas na kafíčko

Proti špatné pověsti Michaela Douglase se jeho žena pojistila v předmanželské smlouvě!

Můj čas na kafíčko

Věděla, že si bere muže, který střídal ženy. Vedle ní se ale zklidnil.

Herecký pár Michaela Douglase (78) a Catherinu Zeta-Jones (53) spojuje číslo 25. Tolik roků je od sebe dělí a navíc se oba narodili 25. září. Michael ale krásnou tmavovlásku nezískal hned.

Herec Michael Douglas (78) byl pověstný tím, že byl velkým bouřlivákem. Nevyhýbal se ničemu: alkoholu, drogám a ani sbírání žen. Poprvé se oženil s Diandrou Luker (66), s níž se seznámil na inauguračním večírku prezidenta Jimmyho Cartera (97).

Šlo to hodně rychle, za šest týdnů si tehdy devatenáctiletou dívku vzal za manželku. Vydrželo jim to jednadvacet let, ale Diandra to s ním vůbec neměla snadné. Jeden čas se dokonce Michael stal naprosto závislý na sexuálních hrátkách a musel nastoupit na odborné léčení.

K tomu ho donutila právě Diandra. Rozvodu tím ale nezabránila. Dá se říct, že se jí vyplatil, protože při dělení majetku

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden