Můj čas na kafíčko

Proti špatné věštbě z karet jsem se neubránila!

Varování kamarádky se vyplnilo, i když zvláštním způsobem!

Snažila jsem se vyhnout svému osudu, ale stejně se mi to nepovedlo.

Co se má stát, to se vždy stane. Někdo tomu věří, někdo ne. Já jsem se o tom přesvědčila v praxi už několikrát. Mám jednu kamarádku, která je dobrá na věštění z karet. Poprvé mi to Věrka dokázala, když mi řekla, že mě v brzké době čeká přírůstek do rodiny. Nevěřila jsem jí to, protože dcera ani neměla žádného přítele - alespoň jsem o žádném nevěděla. Jenže týden po věštbě kamarádky přišla za mnou, že je v jiném stavu; s klukem, s nímž chodí měsíc!

Raději jsem zůstala doma

Podruhé mě Věrka varovala před úrazem v domácnosti. Dávala jsem si proto pozor, ale stejně to nebylo nic platné. Když už jsem si myslela, že mám kritickou dobu za sebou, kvůli své nešikovnosti jsem se pořádně spálila o horký pekáč. To, že kamarádka správně odhadla, jestli dcera čeká kluka nebo holčičku - dřív než se to potvrdilo na ultrazvuku - jsem brala už skoro jako samozřejmost. Trochu v legraci jsem ji žádala, aby mi prorokovala už jenom samé dobré věci, i když mi bylo jasné, že něco takového není možné. Poté, co mi řekla, že se následující středu zraním v souvislosti s autonehodou, namítla jsem, že autem nejezdím. Každopádně jsem ale poslechla varování a zůstala v osudný den doma. Uvědomila jsem si, že by mě mohlo klidně porazit i auto na přechodu.

Přišlo to odjinud

Užívala jsem si volno a vůbec jsem nevycházela z bytu. Jenže ta předpověď se nakonec stejně vyplnila. V pět odpoledne zazvonil mobil. Volal manžel. Vyděsil mě jeho hlas, který zněl hrozně dramaticky. Řekl mi, že naboural s autem, ale že je v pořádku. Jak mě ta informace zaskočila a já mluvila v chůzi do mobilu, nedávala jsem pozor, kam šlapu. Zakopla jsem a upadla tak nešťastně, že jsem si přitom zlomila ruku. Teprve když jsem v nemocnici dostala sádru, uvědomila jsem si, že Věrce její předpověď vyšla i tentokrát, třebaže hodně krkolomným způsobem!

Dagmar M.(47), Liberec

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden