Můj čas na kafíčko

Provalilo se na Tomeše, že si užívá s jinou?

Můj čas na kafíčko

V rodině Tomešových se o krizi mluví často. Sice to oba svádějí na prkotiny, ovšem vypadá to, že jde o vážnou věc. Užívá si snad Tomeš potají s jinou?

Krize je prý zažehnána, chlubili se Michaela Tomešová (31) s Romanem Tomešem (34) ještě před pár týdny. Jenže pravda má být docela jiná. Opravdu se zjistilo, že je jí manžel nevěrný, anebo to jsou jen nechutné a zlovolné pomluvy?

Není to tak dávno, co herečka z oblíbeného seriálu ZOO Michaela Tomešová (31) společně se svým manželem Romanem Tomešem (34) otevřeně přiznala, že jejich manželství procházelo velkou krizí. Ačkoli to ale vypadalo, že ji dokázali vyřešit, opak má být pravdou. Co je pravdy na tom, že má mít Tomeš kromě své manželky pletky ještě s jinou ženou?

Dlouho o ní jen tajně snil

Herec si svou budoucí manželku vybral, už když působila v mládí v jisté talentové soutěži. Byl prý unesen její krásou a okamžitě si představil, jaké by to s ní asi bylo.

A když se s ní pak poprvé potkal v Divadle Kalich při přípravách muzikálu Robin Hood, okamžitě věděl, že musí být jeho. Zato Tomešová zpočátku z Tomeše nebyla zrovna

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden