Můj čas na kafíčko

Provokuje manžela flirtem s kolegou?

Můj čas na kafíčko

Jako doktorka Bibi z Ordinace působí křehkým dojmem. Chlapi mají touhu ji chránit. Co její muž?

Jen co se krásná a sexy herečka Marika Šoposká (31) vrátila po své druhé mateřské dovolené zpátky do seriálu Ordinace, hned se kolem ní začali točit chlapi jako sršni. Je pravda, že se po natáčení v její blízkosti podezřele často objevoval ženatý kolega Patrik Děrgel (32)? Co na to její manžel?

Představitelka Bibi, okatá kráska Marika Šoposká (31), se už nějakou dobu prohání v růžovém oblečku po chodbách Ordinace a do oka jí prý padl ženatý kolega Patrik Děrgel (32), který se netají tím, že má slabost pro krásné a křehké herečky, jakou Marika bezpochyby je.

I slepý by si všiml, že si ti dva náramně rozumí. Mají se mít na pozoru jejich drahé polovičky, zvukař Petr Čechák (46) a těhotná Markéta Děrgelová (33)? Šoposká je i po dvou dětech, Vincentovi (1,5) a Benediktovi (5), neskutečná kočka, a není divu, že nenechá žádného chlapa

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden