Můj kousek štěstí

Prožila další osamělé svátky?!

Velké trápení.

Zrada manžela ji tvrdě zasáhla a zdá se, že se z ní dosud nevzpamatovala. Ondřej Malý (57) herečku ze seriálu ZOO opustil po devatenácti letech manželství.

Pavla Tomicová (61) se sesypala, zhubla přes třicet kilo a chodila jako tělo bez duše, nedávno se ale zdálo, že se blýská na lepší časy. Měl totiž přijít nový muž. Teď se ale zdá, že je všechno jinak...

Dva roky pekla

Říkalo se, že Tomicová se schází s jistým podnikatelem, jehož jméno nechce prozradit, protože se bojí, že to s ním nakonec nedopadne. Jako by novou lásku předem odepsala. A zdá se, že její černé myšlenky se vyplnily.

Na starosti zapomíná prací, v seriálu ZOO se prý sešla dobrá parta, do níž patří i Michal Novotný a Berenika Suchánková.

Je prý zase sama. Randění zřejmě ustalo teprve nedávno a herečka si asi velmi zoufala, když v mé­diích četla spekulace o tom, jak je spokojená a zamilovaná, a přitom už ve skutečnosti byla zase sama jako kůl v plotě. Pokud je to pravda, nikdo by se nedivil, že by jí takové informace opravdu hodně bolely.

Vždyť kvůli Malému si už dva roky prochází peklem. Herec ji těsně před Štědrým dnem v roce 2021 opustil kvůli mladší milence. A zatímco on je po boku herečky Kristýny Kociánové (38), s níž má už dokonce ročního syna, šťastný, Tomicová se stále trápí.

Malý od herečky utekl za mladou milenkou, s níž už má novou rodinu.

Podezírala ho?

Každý muž, který teď přijde do jejího života, to má těžké. Zraněná herečka musí mít logicky velký problém, aby mužům znovu uvěřila. Na tom asi mohly také zkrachovat „námluvy“ se zmíněným podnikatelem.

Ženy s podobnou zkušeností bývají opatrné, někdy i nedůvěřivé, což lze pochopit. Pokud ovšem svého partnera kontrolují a podezírají, může mu dojít trpělivost.

Trpké vzpomínky na nevěrníka přitom zřejmě budou milostný život Tomicové ještě dlouho ovlivňovat. S Malým navíc podle všeho stále nejsou rozvedeni, takže za nevydařeným manželstvím ještě neudělala potřebnou tlustou čáru.

Má ještě šanci?

Navíc je tu další problém, který bude muset možná už brzy řešit. Stále víc se totiž povídá, že její role v seriálu ZOO bude umenšena, nebo postupně úplně zmizí.

Což by pro ni mohla být další rána, vždyť ona natáčením žije, při něm alespoň přijde na jiné myšlenky. Na druhou stranu, pokud nebude zavalena prací, bude mít daleko větší prostor, aby se konečně zamyslela nad tím, jestli už není načase dát nové lásce konečně šanci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden