Moje šťastná hvězda

Prožila složitý konec roku

Zatímco ostatní nadšeně vítali příchod nového roku a loučili se s tím uplynulým, Evě Leimbergerové (39) ze seriálu Specialisté, se vrátily zlé vzpomínky, které by nejraději úplně vymazala z paměti.


Před deseti lety ji totiž právě na Silvestra ošklivě pokousal pes v obličeji, a jak sama přiznala, myslela  si tehdy, že je s ní konec. „Utrhl mi půlku pusy. Nerada se k tomu vracím,“ uvedla s tím, že kromě bolesti a dlouhé léčby měla celá aféra ještě nepříjemnou soudní dohru.


Herečka poté musela ještě absolvovat několik korektivních operací. Levou půlku pusy měla podle svých slov zcela nepohyblivou. Následně trvalo další tři měsíce, než se plně zotavila. Po celou tu dobu nemohla Leimbergerová hrát, proto se sbalila a odjela do Francie.


Ačkoli od celé události uběhla už spousta let, herečka ne a ne na ni zapomenout.  A aby toho nebylo málo, před pěti lety, krátce po silvestrovském veselí, jí nečekaně zemřela maminka. Nikoho proto nepřekvapí, že konec roku nemá sympatická herečka zrovna dvakrát v lásce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden