Moje sladké tajemství

Prožité trápení ji naučilo velké pokoře a trpělivosti

Simona dnes tvrdí, že všechny zlé věci, které ji postihly, byly nakonec k něčemu dobré!

Herečka Simona Postlerová (56) prožila v posledních letech více trápení než radosti. Nejprve se musela vyrovnat s vážnou nemocí syna, později jen bezmocně přihlížela, když umíral její manžel.

Pro Simonu Postlerovou (56) byla rodina vždy smyslem života. Ačkoli se jí v práci nebývale dařilo, diváci ji mohli vídat například v seriálech Cesty domů a Ošklivka Katka, její srdce patřilo především manželovi, hudebníkovi Zdeňku Hráškovi (†62), a dvěma dětem, které spolu měli.

Ztrátu manžela hodně prožívala.

Z geniálního chlapce se stal nemocný mladík

Bohužel, mateřství přinášelo herečce v posledních letech víc trápení než radosti. Lékaři jejímu synovi Damiánovi (27) diagnostikovali autismus a Aspergerův syndrom a z kdysi téměř geniálního chlapce se stal mladý muž odkázaný na péči rodičů.

Byl to právě Zdeněk, kdo v těch těžkých časech držel Simonu nad vodou. A pochopitelně i jejich dcera Jana Magdaléna (29).

Kvůli vážné nemoci přišel o oko

To ale nebyla jediná rána, která Simonu postihla. Její manžel Zdeněk onemocněl rakovinou a v důsledku této vážné nemoci přišel o oko. Přesto nikdy neztratil svůj pověstný optimismus a víru v život. Nějaký čas se zdálo, že se Simonin život bude ubírat po snadnějších cestičkách. Postlerová se těšila ze své rodiny i z práce.

Zdeňkovi už nebylo pomoci

Když ale její manžel znovu onemocněl, tentokrát rakovinou jater, bylo zřejmé, že herečku čekají velice krušné chvíle. Zdeňkovi totiž nebylo pomoci, a Simona tak mohla jen smutně přihlížet jeho neodvratnému konci. A také mu splnit jeho poslední přání, protože Zdeněk Hrášek chtěl zemřít doma. K tomu ale bohužel nedošlo.

V nemocnici vydechl naposledy

Hudebník upadl do kómatu a záchranka ho musela převézt do nemocnice, kde 30. října 2016 vydechl naposledy. Ačkoli to pro herečku bylo velice těžké, později řekla, že všechny zlé věci, které ji kdy postihly, byly nakonec k jejímu dobru. Prožité těžkosti ji prý naučily větší trpělivosti a pokoře k životu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden