Moje sladké tajemství

Prožívá na natáčení peklo

Skončí už s herectvím a odejde na odpočinek?

Ve Slunečné působí v roli Běty jako babička, která všechny zahrnuje láskou. Ve skutečnosti s ní má Iva Hüttnerová (72) pramálo společného a s mladými kolegy si nemá co říct.

Je ráda, že už natáčení Slunečné pomalu končí? Herečce Ivě Hüttnerové se brzy zřejmě uleví. Nejspíš si nepředstavovala, jaký zápřah pro ni bude seriál Slunečná znamenat.

Nejenže se musí ve svém věku naučit spoustu textů a být dvanáct hodin na place, bohužel si nesedla s některými kolegy. Role jí většinou totiž předepisuje scény s mladými herci, se kterými si pak mimo záběr nemá moc o čem povídat.

„S mladými lidmi jsem ztracená, mají pořád v ruce telefon a s těmi není moc řeč,“ postěžovala si herečka. Moderním technologiím příliš neholduje, natož aby se zabývala sociálními sítěmi. Hüttnerová je už zkrátka jiná generace a mezi Evu Burešovou (28), Denisu Nesvačilovou (30) nebo Báru Jánovou (31) neumí zapadnout.

Role už jí leze krkem

Hüttnerová údajně prosila tvůrce, aby její roli trochu umenšili. Uvažovalo se dokonce, že by ji v roli nahradila Jiřina Bohdalová (90). Její hospodyně a kuchařka Běta je však diváky tak oblíbená, že to nepřipadá v úvahu.

Televize dokonce vydala kuchařskou knihu s recepty, které se tváří, že jsou identické s těmi ze seriálu. Ve skutečnosti Hüttnerová zdatná kuchařka není a přiznává, že ve vaření nevidí smysl.

Raději se věnuje zahrádce nebo malování, a vypadá to, že skončí i se seriály. Diváci ji mají v nějaké škatulce a už jí není příjemné, když ji na ulici oslovují a ptají se na věci spojené se seriálem. Ráda by už měla svůj klid.

Manžel ji chce mít doma?

Velkou zkušeností pro ni byly roky strávené v Ordinaci v růžové zahradě, kde měla přece jen pestřejší dějovou linku. Ve Slunečné se většinou pohybuje v kuchyni a řeší drby.

To herečku nenaplňuje a ráda by si dala pauzu. Když letos na jaře musela na měsíc přerušit natáčení kvůli koronaviru, těžko se jí pak na plac vracelo. I manžel Petr Mändl (66) ji údajně přemlouval, že má zůstat doma a věnovat rodině.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden