Moje šťastná hvězda

Prožívá nejhorší rok svého života!

Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková (39) má život jako na houpačce. Jak v pracovním, tak v osobním životě. Sotva bychom ji mohli závidět úspěchy na hereckém poli, třeba když se objevila v bondovce Casino Royal, rázem padá na dno, zažívá rozvod a přichází o všechno!


Jak sama říká, nejhorší rok života začal, když se jí rozpadlo druhé manželství s Jiřím Kounickým (42). Tehdy si žila v luxusní třípatrové vile a rázem musela přesedlat na pronajatou garsonku. Pohodlí a domov vystřídaly čtyři holé zdi a v nich zlomená žena se třemi syny. 


Poučila se?


Po těžkém rozvodu, kdy přišla o všechno včetně bydlení, se rozhodla, že bude bojovat a vyjednala si hypotéku na malý domek. Ten svépomocí zvelebila a zařídila tak svým synům snad už trvalý domov, o který nemohou jen tak přijít.


Můžeme jen doufat, že se slovenská herečka žijící trvale v Praze poučila, jelikož ani ne rok po rozvodu už má opět nového muže. Je jím o sedm let mladší amatérský hokejista Jan Ryba (32), kterého už si nastěhovala do svého nového domu.


Vlastina má evidentně slabost pro muže a nedopřeje si ani chvíli svobody. Co vede tak úspěšnou a samostatnou ženu, že se pořád musí zaslíbit nějakému muži?


Zvlášť když všechny její vztahy v minulosti končily katastrofou! Jedno je tentokrát alespoň jisté, až se tihle dva rozejdou, nebude se muset stěhovat ona.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden