Moje šťastná hvězda

Prožívá velkou rodinnou krizi?

Náročné období právě prožívají TATIANA (43) a VOJTA (36) DYKOVI. Zpěvák se svěřil, že zejména starší synové je vůbec neposlouchají!


Muzikant Vojta Dyk (36) si nedávno postěžoval, že je bezradný, co se týče výchovy synů Františka (16), Cyrila (13)Aloise (8). Zejména pak ti starší z chlapců, které má herečka Tatiana Dyková (43) se svým prvním manželem Pavlem Čechákem (46), prý přidělávají slavným rodičů vrásky na čele.


„Doma mě nikdo neposlouchá. Není to o tom, že by víc poslouchali Táňu, ale oni momentálně neposlouchají nikoho,“ prozradil Dyk, jak to u nich doma v poslední době vypadá.


Kdo by si myslel, že Tatiana Dyková přistoupí v tomto těžkém období k výchově o to důsledněji, pletl by se. Možná i proto mají mít Dyk s manželkou doma údajně pořádné dusno.


Doma teď prý má dvojice dusno.

Nesnaží se vychovávat

Než se Dyk nadál, stal se po seznámení s Ťáňou nevlastním otcem dvou malých kluků. K chlapcům později přibyl ještě nejmladší Alois, kterého mají manželé společně. A i když taková životní změna není pro nikoho jednoduchá, zdálo se, že to nakonec zvládají dobře.

Potíže se dostavily až nyní, kdy se starší chlapci dostali do problémového období dospívání. Navíc zpěvák proyradil i to, že nejstarší František už má dokonce i známost. A tak není divu, že se začínají proti dospělým vymezovat.

Dyk s manželkou jsou z nich údajně doslova na větvi. Nemohou si ale za to tak trochu sami? Sám Vojta totiž uvedl, že potomky nevychová, ale snaží se jim jít příkladem. Zároveň přiznal, že neumí být přísný, často je spíš jedním z chlapců a je k nim kamarádský.

Raději to vzdala

Dyková se s tatínky snaží prý syny vést k tomu, aby pozdravili, poprosili, poděkovali a rozloučili se, na zbytek si prý přijdou sami. Přiznala ovšem, že momentálně raději skládá zbraně, drží se stranou a přehnaně do života svých dětí nezasahuje.

S takovým přístupem se pak není co divit, když si z nich nic nedělají. V tomto období totiž potřebují opravdu pevnou ruku!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden