Můj čas na kafíčko

David Gránský s manželkou prožívají spolu jedno trápení za druhým

Poslední dobou to vypadá, že se v životě herce ze seriálu ZOO Davida Gránského (30) a jeho manželky, majitelky optiky Nikoly Gránské (28), neděje snad nic pozitivního.

Nejenom že se setkali s velkou kritikou kvůli tomu, jak se starají o svého psa Elvise, ale Gránská také přiznala, že před časem přišli o miminko. A když se k tomu přidají nekončící spekulace o tom, že má herec milenku, je z toho kombinace, která určitě není příjemná.

V minulosti přišli o miminko

Je to sice už skoro dva roky stará záležitost, David Gránský ale až nyní sebral odvahu a dokázal promluvit o tom, že s manželkou přišli o miminko. „Tehdy jsme to strašně obrečeli,“ zavzpomínal na hrůzný životní okamžik.

Naštěstí pro ně ale po pěti měsících od této špatné zkušenosti Gránská otěhotněla znovu a tentokrát vše dopadlo dobře. Porodila svému manželovi krásného syna Matea (1), který je pro ně tím nejdůležitějším na světě. Bohužel, někteří jejich sledující na sociálních sítích to nechápou.

Kritika kvůli společnému psovi

A dokonce rodinu zkritizovali za to, že si všímá jen dítěte, a psa má je na parádu. Bylo to kvůli okamžiku, kdy přišel zrovna Gránský domů a vítal ho nejenom malý syn, ale i pes. A on si všímal pouze syna, psa po sobě nechal skákat a jeho radost nechal bez reakce.

Měl snad něco s Pecháčkovou?

Některým lidem jednoduše stačí opravdu málo, aby začali, zejména Nikole Gránské, vypisovat ošklivé zprávy, jak týrají psa a nemají ho vůbec rádi. Gránská je naštěstí zvyklá, že jí občas sociální sítě, média a internet způsobují bolest.

Není to tak dávno, co se spekulovalo, že její manžel má něco s mladičkou kolegyní ze seriálu ZOO Michaelou Pecháčkovou (19). S tou v seriálu natočil mnoho milostných scén a z různých spekulací to mezi nimi mělo jiskřit i mimo natáčení.

Má blízko ke své expartnerce?

Ještě předtím podobné spekulace mířily na jeho možné pletky s atraktivní expartnerkou Michaelou Tomešovou (31). Ani v tomto případě se ale obavy nenaplnily. Ačkoli se tak prakticky denně kolem Gránského pohybují krásné kolegyně, nejspíš je své manželce stále věrný.

A pokud ne, minimálně umí své zálety velmi dobře skrývat. Tak či onak, doma má pohlednou manželku, která rovněž pracuje (a jistě nevydělává málo), navíc se stará o rodinu a domácnost. A přijít o ni kvůli, byť jen jednorázovému, záletu by se mu zcela jistě nevyplatilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden