Moje sladké tajemství

Prozradil, že svatba nebude!

Veřejně převzal velení v jejich vztahu

Vypadá to, že bývalá supermodelka Daniela Peštová (48) musela něčím svého přítele zpěváka Pavola Haberu (56) pořádně naštvat. Ten se svěřil, že vdavky rozhodně nejsou na pořadu dne. Bude litovat, co vypustil z pusy?

Zdá se, že zpěvák Pavol Habera (56) si přestal dělat hlavu ze své partnerky Daniely Peštové (48). Ta se totiž v minulosti několikrát negativně postavila k plánování jejich svatby. A teď, když už by o tom chtěla začít přemýšlet, si Habera postavil hlavu a dává jí to pořádně „sežrat“.

V poslední době má hodně práce, a proto na Danielu kašle.

Evidentně se urazil a řekl, že rozhodně nemá v úmyslu chystat vdavky. O krásných bílých šatech si proto modelka může nechat zdát. U páru, který díky společně stráveným sedmnácti let, patří k těm stabilnějším, tak asi momentálně panuje tichá domácnost.

Musel ji ranit Habera se k věci vyjádřil totiž dost drsně. Prý mu je i bez sňatku dobře a nehodlá na tom nic měnit. Tím musel Peštové vrazit kudlu do zad, protože se doteď cítila jako ta žádaná kráska, která diktuje ve vztahu podmínky.

To už je ale minulostí. Společně se ani neukazují ve společnosti, a to dříve patřili k váženým hostům na každé události. Navíc ani na sociálních sítích, kterým oba propadli, nezveřejňují jiné společné fotky než ty, které nějak souvisejí s prací.

A ještě dává veřejně najevo, že teď o ní rozhoduje pouze on. Co když to bude poslední tečka a dojde ke krachu jejich vztahu? Měla sňatek jako pojistku? Je totiž pravděpodobné, že si modelka po celou dobu nechávala svatbu jako pojistku.

Kdyby jejich vztah nějak skřípal, mohla v budoucnu vytáhnout eso z rukávu a říct, že si ho tedy vezme. Proto o ní mluvila způsobem, aby to vypadalo, že se do ní nehrne. Pravděpodobně teď bude přistupovat ke svatbě mnohem zdráhavěji.

Nebylo by divu, kdyby si tím Habera poštval Danielu proti sobě. Bude se teď cítit podřízená, což se krásným ženám, jakou ona těsně před padesátkou stále dozajista je, příliš nelíbí. Situaci nepřidá ani to, že má teď Pavol hodně práce, a je tak neustále někde v „luftu“.

Koncertuje po celém Česku i Slovensku a starost o domácnost nechává na své partnerce. Nikoho by tedy nepřekvapilo, kdyby si půvabná Daniela zabalila a od Habery odešla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden