Můj čas na kafíčko

První lásku Soni Norrisové bohužel zničila drogová závislost partnera!

Můj čas na kafíčko

Když vidí nějakou nespravedlnost, nedokáže k tomu mlčet!

Slovenská herečka Soňa Norisová (47) je hvězdou oblíbených televizních seriálů Policie Modrava a V.I.P. vraždy. Dnes je v pohodě, ale v minulosti si prožila pár nepříjemných situací.

Na rozdíl od své mladší sestry Zuzany (41), kterou u nás proslavil film Rebelové, je Soňa v posledních letech více v Čechách - hlavně kvůli televizním seriálům.

Do České republiky to ostatně měla už od narození blíže než jiné herečky ze Slovenska, protože se narodila v Malackách, což je od hranic celkem kousek.

Herečka? To jí připadalo nereálné!

Už jako dítě byla Soňa prý pěkně divoká, doslova se označila za „klučičí holku“. „Máma mě hledala po stromech,“ vyprávěla. Vyrůstala jsem na mayovkách a vždycky jsem chtěla být Vinnetou. Takže jsem vyráběla luky a střílela z nich. Taky jsem často stavěla bunkry.

S partičkou kamarádů jsme měli svoji základnu a třeba zachraňovali ptáčky. “ O herectví Soňa nepřemýšlela. Chodila sice do dramatického kroužku a jezdila po různých soutěžích, ale přání, aby v budoucnu hrála, pocházelo spíš od

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden