Můj čas na kafíčko

První manžel vyděsil k smrti Martu Kubišovou střelbou ze samopalu!

Můj čas na kafíčko

Těžké období po zákazu činnosti završily krach manželství a smrt miminka!

Mohla se stát světovou hvězdou a kariéru k tomu měla dobře rozjetou. Pak ale přišly dramatické události roku 1968. Zostření režimu mělo za následek, že Marta Kubišová (78) prožila těžká dvě desetiletí.

Vzestup ke slávě, kterou si vychutnávala ve druhé polovině šedesátých let, měla Marta Kubišová (78) raketový. Cesta k němu ale rozhodně nebyla snadná. Marta se totiž ani nemusela narodit.

Její maminka měla v době, kdy ji čekala, problémy s nervy. Jednoho dne se zhroutila a skočila do ledové vody. Naštěstí ji zachránili a na svět tak přišla zpěvačka s neobyčejným hlasem, pronikavýma očima a nezdolnou osobností.

Ze skláren do divadla

Problémy v životě měla Marta i kvůli svému otci, a to nespravedlivě. Tatínek byl doktorem a tehdejší režim v 50. letech ho neměl moc rád. Byl falešně obviněn z rozbití rentgenového přístroje. Dostal se do vězení a Marta tak mohla zapomenout na vytouženou vysokou školu.

Vystudovala gymnázium a nastoupila normálně do práce, konkrétně do dělnického prostředí skláren. Byla tu totiž možnost, že když si tímto

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden