Můj čas na kafíčko

První manželství Cher zničily nevěry, to druhé zase drogy.

Můj čas na kafíčko

Z prvního rande zmizel partner proto, aby si mohl píchnout heroin!

Dá se říct, že na své partnery měla Cher (74) štěstí i smůlu zároveň. Oba byli skvělí hudebníci, ale měli své temné stránky. Druhý manžel Gregg Allman  (†69) bojoval se závislostmi.

Zpěvačka Cher měla celkem drsné dětství, hlavně kvůli tomu, že její otec byl často ve vězení. Na nějaký čas musela i do sirotčince. Když se v patnácti vydala do světa, měla štěstí: potkala zpěváka Sonnyho Bona  (†62) a ten jí nabídl podnájem.

Stali se nejprve přáteli, potom z toho byla láska a manželství. A nejen to, dvojice spolu začala vystupovat a dobyla Ameriku. Narodila se jim dcera, jenže manželství úspěšného páru bohužel zničily Sonnyho nevěry.

Voněla prý jako mořská panna!

Svého druhého manžela potkala poprvé v lednu roku 1975. Jak ona, tak Gregg Allman prožívali celkem dramatické a bláznivé období. Popová hvězda Cher byla uprostřed rozvodového řízení a právních bitev se Sonnym. Greg bojoval se stále narůstající závislostí na drogách.

V té době se také podílel na vyšetřování jednoho

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden