Můj čas na kafíčko

První manželství Moniky Kvasničkové skončilo v cizině ze dne na den!

Můj čas na kafíčko

Po odloučení od manžela a smrti tatínka začala řešit deprese pitím!

Dramatickými a smutnými chvílemi si dětská hvězda Monika Kvasničková (50) prošla už jako malá. Ani v dospělosti se její život nevyvíjel vždy ideálně. První manželství skončilo drsně a alkohol jí málem stáhl až na dno!

Dětská hvězda seriálu My všichni školou povinní přišla na svět do sportovní rodiny - tatínek byl fotbalistou, maminka sportovní gymnastkou. Monika měla ještě o dva roky mladší sestru. Rodinu ale postihla krutá tragédie!

Smrt sestřičky všechny poznamenala!

Jednoho dne šel tatínek se sestřičkou na procházku. Domů jí ale přinesl už skoro mrtvou a udušenou. Za všechno mohla pecka od hroznového vína. Rodina o mladší holčičku přišla. „Máma se chtěla zabít,“ vzpomínala Monika na šok z

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden