Můj čas na kafíčko

První manželství vydrželo Zdeně Studenkové jen krátce, protože zjistila, že muž je alkoholik!

Můj čas na kafíčko

Nesnesla by vedle sebe poslušného muže, raději partnera rozmazluje.

Při pohledu na slovenskou herečku Zdenu Studenkovou (66), hvězdu filmů S tebou mě baví svět nebo Anděl s ďáblem v těle, by si člověk řekl, že přemohla čas. Jak to jenom dělá?

Krásu zdědila Zdena Studenková prý po svých rodičích, kteří tvořili dle jejích slov doslova ukázkový pár. Otec se podobal francouzskému herci Alainu Delonovi (84), maminka byla křehká blondýnka s řeckým profilem. Umělecké geny ale po nich Zdena nemá.

„Nevzpomínám si, že by se kdokoliv v naší rodině věnoval umění,“ prohlásila. „Je pravdou, že otec měl rád společnost a velmi dobře zpíval, ale určitě nebyl v rodině nikdo, kdo by měl něco do činění s uměním. Dokonce musím prozradit, že než jsem

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden