Můj čas na kafíčko

První těhotenství Ivety Bartošové skončilo vynucenou interrupcí!

Můj čas na kafíčko

Tvrdila, že se Ladislav snažil docílit toho, aby na něm byla citově závislá.

Nejdůležitějším mužem v životě zpěvačky Ivety Bartošové (†48) byl bezesporu hudebník Ladislav Štaidl (75). Výrazně jí pomohl v kariéře a stal se otcem jejího syna. Po jejich rozchodu to šlo pomalu s Ivetou z kopce.

Plavovlasá zpěvačka přišla na svět jako druhé z dvojčat. Svoji vzpomínkovou knihu nazvala Neměla jsem se narodit, čímž poukazovala na to, že teprve čtvrt hodiny poté, co se narodila její sestra, si lékaři všimli, že na svět chce i Iveta.

Po tvrdém dětství, které hodně ovlivnil otec, závislý na alkoholu, přišel celkem brzy pohádkový start kariéry. A zanedlouho nato i první milostné trápení a životní tragédie.

Ujal se jí po životní tragédii

Iveta se prosadila po boku zpěváka Petra Sepéšiho (†25), který se stal i jejím prvním přítelem. Ona brala vztah mnohem vážněji a musela dokonce snášet jeho nevěry, o kterých věděla.

V létě roku 1985 se ale stalo něco hrozného: Petr neměl trpělivost na železničním přejezdu u Františkových Lázní, když se vracel autem k rodičům. Vlak auto brutálně rozdrtil a zpěvák byl na místě mrtvý.

Pro Ivetu to byl

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden