Můj čas na kafíčko

První tři minuty jsou zcela klíčové!

Víte, že o dotyčném, kterého právě poznáváte, vám řeknou úplně vše první tři minuty vašeho setkání? Naslouchejte svým instinktům a neuděláte chybu!

Když se naučíte naslouchat svým pocitům, vytvoříte si neomylný radar na lidi. Pocity, které vám vyšle vaše podvědomí, jsou důležité. Za kouzlem rychlých sympatií stojí příroda a instinkty. Vzájemná přitažlivost je založena na tom, jak si voníte.

Příroda ráda páruje ty, kteří mají podobné genetické informace, aby zajistila silnou genetickou výbavu potomků. Instinktivní odhalení proběhnou ve vašem podvědomí během prvních tří minut. Během této krátké první chvíle se dozvíte vše zásadní, co potřebujete a co má tendenci se skrýt v záplavě slov.

Ohňostroj emocí

Zamilovala jste se někdy na první pohled? Takový ohňostroj emocí může pořádně zamotat hlavu. Může ale takový vztah vydržet celý život? Podle psychologické studie je to víc než pravděpodobné.

Dvě třetiny žen věří v lásku na první pohled a víc než polovina z nich, která se zamilovala během několika chvil, se za svého partnera provdala. Zajímavé je, že rozvodovost takových manželství dosahuje celkem nízké úrovně. Tři čtvrtiny takto vzniklých párů prý spolu zůstanou do konce života.

Milujte bez přemýšlení

Je ale okouzlení na první pohled znamením dlouhého a kvalitního vztahu? Srdce se řídí instinktem a láska následně podstupuje rychlý a přirozený vývoj. První dojem by ale neměl být jediným kritériem ve výběru partnera.

Vždyť i koupi nového auta by měla předcházet pořádná zkušební jízda. Existuje celá řada oblastí, které je třeba důkladně prozkoumat, než se s dotyčným mužem rozhodnete žít a třeba s ním strávit zbytek života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden