Můj čas na kafíčko

Prvních sedm let měla Lenka Termerová manželství na dálku!

Můj čas na kafíčko

Rozhodla se, že změní svůj život, ale přišla nabídka na televizní seriál!

Herečka Lenka Termerová (73), kterou jsme donedávna mohli vídat v seriálu Modrý kód, si prošla několika složitými obdobími. Svůj boj se zákeřnou nemocí ale utajila před veřejností i před hereckými kolegy.

V dětství Lenku Termerovou (73) těšilo, když se jí doma nebo ve škole podařilo někoho rozesmát. Připadalo jí, že tím vzniká nějaká pohoda.

„Přiznám se, že jsem toužila po smíchu i za cenu toho, že já sama se ztrapním,“ prozradila v jednom rozhovoru. „Možná to mě vlastně přivedlo k okouzlení divadlem: že situace jsou už napsané a já si ještě navíc můžu vyzkoušet být někým jiným.“

Měli strach, jestli prorazí

Definitivní osudovou hereckou záležitostí pro Lenku bylo, když v deseti letech viděla slavný film režiséra Federica Felliniho (†73) Silnice. „Pamatuju si, že byla zima a spousta sněhu. To představení bylo odpolední a moje okouzlení absolutní.

Asi se to s něčím v té desetileté holčičce potkalo,“ vzpomínala herečka. Po gymnáziu, kde maturovala z francouzštiny místo ruštiny, nastoupila na

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden