Moje sladké tajemství

Prý ji nutí, aby co nejdříve otěhotněla

Kariéra byla dlouhé roky tím jediným, na co dokázala herečka Veronika Arichteva (33) myslet. Do pozadí šlo i její manželství s režisérem Biserem Arichtevem (42). Dokonce v době, kdy probíhala taneční show StarDance bylo evidentní, že jejich vztah prochází velkým testem.

Už před tím se totiž nechala Veronika slyšet, že se doma s Biserem potkávají akorát v posteli, a to i přes to, že spolu tráví poměrně hodně času. Většina z něj ale patřila společným pracovním projektům.

Dokáže jejich manželství ustát jednu z nejtěžších zkoušek?

Učinila důležité rozhodnutí Jakoby si ale herečka řekla v poslední době „dost“ a chce to změnit. Ačkoli se totiž dlouho hovorům o založení rodiny tak trochu vyhýbala a vždy fakt, že je stále bezdětná, sváděla na spoustu pracovních nabídek, teď je všechno jinak.

„Co bude dál? Asi miminko. Je na čase se v životě trochu někam posunout,“ prohlásila Arichteva. Takhle otevřeně o založení rodiny přitom nikdy předtím nemluvila. Že by opravdu zjistila, že čas nezastaví a na první dítě má ideální věk, a nebo přišel nátlak ze strany manžela? Začali se navzájem odcizovat? Ten už má sice Teodosia z předchozího vztahu, ovšem je o devět let starší než Veronika a nejspíš ho představa, že by se stal otcem třeba až za několik let, začala pomalu stresovat.

Přece jen čelit pubertě svého potomka dlouho po padesátce už není tak snadné. Třeba také Biser pochopil, že už ho s Veronikou spojuje pouze práce a začalo se mu příčit, že jejich vztah vlastně tak trochu stagnuje.

A možná se mu tak začala zamlouvat představa založení vlastní rodiny a společné chvíle během výchovy dítěte. I kdyby se jim ale podařilo vztah posunout dál, rozhodně to nevypadá, že by se z herečky stala matka na plný úvazek.

Nechce se totiž ani jako maminka úplně vzdát své práce. „Pokud to půjde nějak skloubit, budu nejšťastnější,“ přeje si Veronika, která ale právě kvůli touze založit rodinu prý nedávno odmítla roli v seriálu a začíná se více soustředit na divadlo. Věří totiž, že kdyby si na pár měsíců „odskočila“, půjde to s nějakou alternací zvládnout, a pak by mohla zase v nějaké míře zaskočit zpět. Zvládnou rodinný život? Otázkou ale také je, jak jejich manželství přírůstek do rodiny změní.

Sice se u nich d o m a občas objevil Teodesio a prý si dobře rozuměl i s Veronikou. Ovšem to je samozřejmě trochu něco jiného než v ý chov a vlastního dítěte od okamžiku, kdy přijde na svět. Nejspíš tak Veroniku s Biserem ta pravá zkouška jejich vztahu teprve čeká.

Pokud ji ale překonají a dokáží být dobrými rodiči, je jasné, že to jejich vztah ještě více upevní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden