Pstruh se zeleninou

Čerstvý pstruh je lahůdka, která patří na české talíře. Nejvíce mu sluší jednoduchá úprava.

Suroviny na 2 porce - 2 kuchané pstruhy - 2 snítky rozmarýnu - 2 stroužky česneku - olivový olej - sůl, pepř - 1/2 citronu - 1 cibule - 2 rajčata - ledový salát

Postup

1. Ryby omyjte a osušte. Pak je jemně osolte a opepřete, potřete olivovým olejem a pokapejte citronovou šťávou.

2. Břišní dutiny pstruhů vyložte rozmarýnem a česnekem. Grilujte na rozpáleném grilu přibližně 8 minut.

3. Rajčata a cibuli nakrájejte a ogrilujte do změknutí.

4. Podávejte s čerstvým ledovým salátem.

reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden

reklama