Moje šťastná hvězda

Půjde za lepším výdělkem?

V Ulici je od samého začátku, a tak se není čemu divit, že ho mrzí nedostatek prostoru, který tam má. PETR VACEK (56) má proto vážnĕ uvažovat, že odejde. 


Ulice mu přirostla k srdci, a jak sám herec Petr Vacek (56) řekl, je to jeho druhý domov, kam se rád vrací. Ještě před pár lety byl jeden z těch, bez kterých by se novácký projekt jen tak neobešel.


V současné době tvůrci seriálu obsazují nové tváře a ty starší dávají do pozadí. A to je zrovna případ Petra, který se prý kvůli tomu nejspíš ocitá ve finanční tísni.


„Když má herec dva natáčecí dny v měsíci, nedokáže uživit sebe, natož svoji rodinu,“ nechal se přednedávnem slyšet s tím, že už by si teď měl hledat nový kšeft.


Shledá se opět před kamerou se svou seriálovou kolegyní?

Odejde úplně?

I přesto, že už tam moc nehraje, tak se tam drží zuby nehty, neboť podle všeho nechce zklamat své fanoušky, které si za ty roky vytvořil. Je to pár dní, co měl ale sám usoudit, že to takhle už asi nepůjde a bude muset změnit působiště.

Co ale bude dělat? Nedávno se začalo proslýchat, že měl dostat nabídku na roli v oblíbeném seriálu Slunečná, kde by si měl zahrát po boku krásné Terezy Brodské (53), se kterou v Ulici začínal. A to ho láká snad ze všeho nejvíc. Půjde tam jen kvůli tomu, aby jí byl nablízku?

Hádky kvůli penězům

Se svojí manželkou Jiřinou Mencákovou (40) si v životě velkou krizí nikdy neprošli. „Občas nějaká hádka kvůli maličkosti, jinak máme docela harmonický vztah,“ prohlásil. Teď se vše nejspíš otočilo proti nim.

Říká se, že se kvůli financím mají hádat skoro denně, protože se jim mají finanční rezervy dost tenčit. Petr se údajně snaží svou ženu neustále uklidňoval, jenže zjevně marně.

Jak to celé vyřeší? Spekuluje se, že má tvůrce Slunečné přemlouvat k větší roli, tak se mu snad poštěstí a zažehná tím manželskou krizi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden