Můj čas na kafíčko

Punčošky promění vaše nožky

Muži zbožňují ženské nohy v punčocháčích. Dodávají nohám svůdný a elegantní vzhled. Podíváme na různé typy punčošek a punčocháčů a důvody, kdy je nosit. Jaké si vyberete vy?

Sexy punčošky

Jsou tenké, průhledné, lesklé a končí silným pásem v horní části stehen, ke kterým se obvykle připíná podvazkový pás. Jsou ideální pro svatby, plesy, večírky nebo milostné hrátky.

Smyslně síťované

Mají charakteristický vzor, který vytváří síťovinu. Jsou vhodné pro večerní akce nebo párty, kde chcete vypadat odvážně, až neodolatelně. Optimální jsou v kombinaci s krátkými šaty nebo sukní.

Punčocháče

Jsou silnější než punčošky a pokrývají celé nohy až po pas. V termo verzi jsou ideální zejména pro chladnější období, kdy potřebujete nohy zahřát. Lze je nosit pod šaty, sukní či kalhotami pro extra vrstvu tepla.

Kompresní

Jsou navrženy tak, aby zlepšily krevní oběh a snížily otoky nohou. Oceňují je ženy, které trpí žilními problémy, nebo ty, které jsou nuceny trávit dlouhé hodiny stáním nebo sezením.

S vábivým potiskem

Mají různé vzory a barvy, které dodávají nohám jedinečný vzhled a mohou zdůraznit i jejich smyslnost. Lze je nosit s jednoduchými šaty nebo sukněmi, aby vynikly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden