Můj kousek štěstí

Puntičkářka ohrožuje vztah

Její úsměv je přímo čítankový a jiný druh obličeje než rozesmátý, jsme na ní dosud viděli jen zřídka. Gabriela Lašková dává světu najevo, jak je vše kolem ní perfektní a zalité sluncem.

Slovo perfektní je na místě. Ona je zcela důsledná v tom, aby bylo vše tip top a otevřeně přiznává, že je puntíčkářka. Roztomilá vlastnost u ženy, která kupodivu není profesorkou matiky, ale královnou krásy a následně zprávařkou na Primě.

Manžel z druhé ruky. Když jí Filip začal nadbíhat, byl ještě zadaný.

Pokud ovšem taková pořádkumilovnost a lpění na detailech narazí na podobný protějšek, dobrotu to dělat nemusí. „Osobnostně býváme tvrdohlaví, někdy na to narážíme,“ říká Gábina o vztahu k manželovi Filipovi (30). A jsme doma... Tedy oni jsou doma a brzy se mají stěhovat.

O tom, kam co v novém domečku dají, se jako vždy povedou jistě vášnivé diskuse. Gabriela měla i svatbu písemně naplánovanou, děti byly v plánu nejméně dvě a to zatím klape, Benedikt (3) a Vincent (7 měsíců) jsou na světě. Teď jenom aby se další plány manželů co nejvíce podobaly, jinak může dojít k výbuchu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden