Moje šťastná hvězda

Pustí k vodě svou vyvolenou?

Cítí se atraktivně a toho si všimly i jiné ženy. Dá přednost některé z nich před partnerkou?

Snoubenka KATEŘINA (41) vytáhla MARTINA ZOUNARA (54) z nejhoršího. Chytí nakonec druhý dech a odkopne ženu, která mu byla největší oporou a kterou si chtěl vzít?

Není to tak dávno, co byl herec Martin Zounar (54), kterého diváci znají ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 sám. V té době ho přepadaly ho chmury a nevěděl, co si počít se životem. Pak se ale objevila psycholožka Kateřina (41).

Po jejich seznámení jásal, že konečně našel někoho, kdo mu je nejen oporou, ale i velkým parťákem. Velmi brzy tak přišly na řadu zásnuby a Martin získal nový smysl života a zdroj energie, díky kterému se dovedl postavit čelem ke svému největšímu problému. Možná ale, že nebude trvat dlouho a všechno bude úplně jinak.

Ustojí snoubenka Kateřina Martinovu přeměnu?

Jako hromádka neštěstí

V minulosti byla Zounarovou velkou láskou producentka Simona Brdičková (44), která mu nejen sháněla práci, ale nakonec z toho byl vztah, z něhož vzešla Martinova vytoužená dcera Claudie (12). Jejich partnerství ale rozhodně nebylo bez mráčku a v roce 2013 se jejich cesty definitivně rozešly. Simona později přiznala, že za rozchod mohla především Martinova láska k alkoholu.

Zounar měl pak sice několik známostí, ale zlom přišel až s krásnou psycholožkou Kateřinou. Dvojice ráda vypráví, že za jejich seznámení mohou jejich psi, kteří se prý začali očuchávat právě před školou, kam oba dva vodili svoje dcery.

Tak šťastného ho prý jeho nejbližší viděli jen, když se mu narodila jeho jediná dcera. A přestože se partneři brzy sestěhovali a zasnubili, kvůli protipandemickým opatřením se jejich veselka stále odkládá. Nebo že by to mělo snad jiný důvod?

Jeho kamarádka Martina Randová věří, že bude v životě šťastný.

Od základu změnil svůj život

Herec se totiž po boku své milované naprosto změnil. Definitivně se prý vykašlal na alkohol, který mu až dosud komplikoval milostný život, ale také se začal zajímat o svoje zdraví, změnil jídelníček a díky tomu se mu daří hubnout. „Uvědomil jsem si, že jsem obézní, že jsem tlustej jako prase,“ přiznává herec otevřeně.

Začal zdravěji jíst pod dohledem odborníka a první výsledky už se dostavily. Z toho je nadšený nejen herec, ale i jeho fanynky, které ho obdivují už od dob, kdy ještě lámal srdce na potkání. „Klobouk dolů, vypadá fakt dobře,“ nechala se slyšet jedna z nich. A podobné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. To samozřejmě herce Martina Zounara víc než těší.

Chytne druhou mízu?

Sympatický herec totiž už dlouho nepatřil mezi muže, kteří svým vzhledem dostávají fanynky do kolen. Jenže to se nyní změnilo a herec si je dobře vědom toho, že vypadá konečně tak, jak vždycky chtěl. S tím jde ovšem ruku v ruce i stále přibývající sebevědomí.

Nebyl by první ani poslední, kdo by se nechal zlákat poblouzněnou obdivovatelkou. Kateřina ho sice vytáhla z nejhoršího, to ale neznamená, že ho má jistého. Nezbývá než doufat, že to Martin jen tak nezahodí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden