Můj kousek štěstí

Pustí své děti do víru showbyznysu?

Sám stál na divadelních prknech, když mu bylo pouhých šest let, dnes je z Maroše Kramára (62) herec a moderátor, úspěšný jak na Slovensku, tak v Čechách.

Kromě toho je Maroš Kramár také starostlivým tátou. Se svou bývalou ženou Natašou Nikitinovou (54) má tři děti, a ty se postupně začínají vydávat v otcových uměleckých stopách.

Vedle všestranného talentu je Tamara také velmi krásná.

Synové to zabalili

Herec, kterého vídáme v ostře sledovaném seriálu Slunečná, je otcem tří dospívajících dětí, dcery Tamary (20) a dvou synů Timura (18) a Marka (12). A právě oba synové už si stihli střihnout role ve slovenských seriálech, a přičichnout tak k herecké profesi. Ale vypadá to, že ani jeden z nich nakonec hercem po tátovi nebude a vydají se spíše jiným směrem.

Zato jejich starší sestra Tamara předvádí ve dvaceti letech nevídaný umělecký talent. Hraje na klavír, kytaru i ukulele a skládá. „Sama si začala hledat akordy, sama si začala hledat písničky, sama si našla ukulele, potom kytaru a pak jsem byl překvapený, protože jsem zjistil, že hraje lépe než já,“ říká hrdě o své dceři známý herec.

Tamara má dokonce za sebou i první duet, který nazpívala se slovenskou kapelou Hex, a dostala se tak do povědomí slovenského publika. Maroš je tak na svou dceru právem pyšný a jak sám říká, její hudební videa si často pouští a je z nich nadšený. Ale každá mince má dvě strany a ve světě showbyznysu to platí dvojnásob.

Kramár o tom ví své, média ho nikdy moc nešetřila, a prošel si tak nejednou pikantní kauzou. Něco takového by své dceři určitě nepřál, i když i ona už se musela s nepříjemnými komentáři na sociálních sítích vypořádat a zvládla to.

Třeba něco vynalezne...

Zatím to ale vypadá, že její slavný otec může být v klidu, krásná Tamara se hudební kariéře možná nakonec věnovat nebude. V současné době totiž v Anglii studuje neurovědu, a může se stát, že místo umělkyně z ní nakonec bude vědkyně, či může léčit lidský mozek, a to je snad ještě lepší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden