Moje sladké tajemství

Pustila se na velmi tenký led

Pustila se na velmi tenký led

Dlouhou dobu se herečka Ljuba Krbová (62), kterou proslavila její role v seriálu Ulice, vyhýbala tomu být aktivní na sociálních sítích. Ale teď už ji také pohltily a ona přiznává, že z nich má trochu strach.

Provokuje manžela

Krbová prozradila, že profil má založený už nějakou dobu, ale protože ji ho donutil vytvořit její manžel, spisovatel Ondřej Neff (75), udělala mu tak trochu naschvál a pojmenovala ho Ochechule Ochechulovatá, což je jméno, pod kterým by ji její fanoušci asi jen těžko hledali.

Ljuba je velmi oblíbená, to se ale může brzy změnit.

To se teď ale změní. Ljubu trápí to, aby svoje příznivce, kteří se jistě na její příspěvky těší, nezklamala. Uvědomuje si, že nemůže komunikovat s každým, kdo jí napíše.

„Mám vždycky špatné svědomí, když nedokážu včas poslat autogram nebo na něco odpovědět, a teď se bojím hlavně toho, že tam bude spousta komentářů a já budu mít tendenci na ně odpovídat. Bojím se, aby mě to nevcuclo časově,“ přiznává herečka, a rozhodla se proto požádat o pomoc odborníka.

Možnost cestovat teď asi musí Krbové chybět.

Zlákají ji reklamy?

Svým sledujícím však neslibuje žádné pikantnosti ze soukromí, ale pouze fotografie z cest po celém světě. Ti, kteří se ale těšili, že se třeba dostanou ke své oblíbené herečce blíž, se ještě nemusejí vzdávat naděje.

Možná, že až Krbová zjistí, jak dobře se dá na internetu vydělávat, není vyloučeno, že svůj postoj přehodnotí. Protože každý, kdo se takovou reklamou živí, dobře ví, že čím víc ze svého soukromí ukáže, tím víc peněz mu přistane na účtu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden