Staré dobré časy

Půvabná Iveta už dávno vystoupila z manželova stínu

Staré dobré časy

Když se Iveta dívá, jak si Jaroslav dokáže podmanit diváky, uvědomuje si, že mu často rozumí na jevišti více než doma.

Skvělý herec a muž, který propadl alternativnímu způsobu života, to všechno je Jaroslav Dušek. Že je život s ním plný překvapení, o tom by mohla celé hodiny vyprávět jeho manželka Iveta Dušková.

Herec Jaroslav Dušek se prý narodil ve znamení Býka, a tak není divu, že život s ním není jednoduchý. Duškova manželka Iveta o něm říká, že je větší než ona, také pochopitelně silnější, že je to zkrátka typický chlap.

Účinkující trnuli strachem

Ostatně Dušek byl vždycky velice impozantní osobnost. Už v roce 1980 založil spolu s Janem Bornou divadlo Vizita, které bylo založené výhradně na improvizaci. Byl vůdčí osobností Rádia Mama, kde moderoval autorský pořad Za mozkem.

Také několikrát po sobě moderoval slavnostní ceremoniál Českých lvů. Tehdy byl tak nevyzpytatelný, že účinkující doslova trnuli strachem a diváci zase s napětím čekali, čím je zase Dušek překvapí.

Diváci ho prostě milují

Diváky, kteří Duška neznali z divadelních prken, tento skvělý herec poprvé ohromil v roce 1999, když si s velkým gustem zahrál učitele Sašu Mašlaně v dnes již kultovním snímku Pelíšky. Na obrovský úspěch pak navázal filmy Musíme si pomáhat a Pupendo.

Určitě není náhoda, že všechny tři zmiňované snímky pocházely z autorské dílny režiséra Jana Hřebejka a scenáristy Petra Jarchovského. Jako by oba pánové věděli, že má Dušek v sobě ukrytý

 

 

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden