Můj čas na kafíčko

Pyšný Janek skládá pro slavnou dceru hit!

Zpěvák  Janek Ledecký (55) se dme pýchou, že jeho dcera Ester (22) vyhrála na zimní olympiádě v Koreji zlatou medaili v obřím slalomu a stala se tak naprostou senzací pro celý svět. Autor několika světově úspěšných muzikálů doteď vzpomíná, jak mu Ester před časem udělala radost hodně nečekaným darem.

„Koupila jsem tátovi jeho vysněného mustanga! On ho miluje, nikdy by si ho sám nekoupil, protože je škrt a není to praktický auto, protože se do něj nevejdou všechny jeho kytary,“ prozradila.

Konečně se mu vrátí miliony

Janek raději své miliony investoval do dětí. Kromě Ester obětoval totiž hodně i svému synovi výtvarníkovi Jonášovi (24), který navíc Ester navrhoval kombinézu superhrdinky. „My jsme si v jejich předškolním období vytvořili takový náš svět. Povinnou látku jsme zvládli probrat za hodinu a půl denně,“ líčí Janek, jak se rozhodl se ženou Zuzanou (49) učit děti doma a věnovat víc času důležitým věcem, jako je lyžování ve Špindlu, kde přes zimu pravidelně bydleli. A i když se dceruška snažila vše platit sama, stálo ho to každou sezonu majlant. „Když jí bylo osmnáct, tak si nechala sepsat, kolik stály poslední tři sezony. Nakonec spočítala, že každá vyšla na několik milionů,“ svěřil se muzikant, který chce o své dceři složit i píseň. Hlavní slovo v jejím týmu měla vždy její maminka Zuzana Ledecká. Ta už před sedmnácti lety, když bylo Ester pět let, vytvořila speciální systém, podle nějž to funguje až dodnes.

Jeho syn je zase známý malíř. Dobije taky svět?

Proč drží světovou hvězdu zkrátka?

„S většinou trenérů se Ester rozešla, protože nebyli ochotní akceptovat to, že ten koncept tréninku i závodění udává Zuzka a nenechá si do toho mluvit,“ prozradil Janek s tím, že koučů, kteří si se Zuzanou nesedli, bylo skuteč- ně mnoho. Stačilo zapochybovat a trenér letěl, stejně ostře Ledecká reagovala na nesouhlas s už 17 let starými rituály, které s Ester dodržují. Je vidět, že maminka Zuzana své dceři dala veškerou důvěru a spoustu energie. A to se zatraceně vyplatilo. Budou jí dál říkat, co má dělat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden