Moje šťastná hvězda

Ráda si rýpne do svých kolegů

Zdá se, že sláva stoupla IVANĚ CHÝLKOVÉ (43) trochu do hlavy. Občas totiž řekne něco, co si většina jejích kolegů nedovolí. Co řekla a koho tím mohla pořádně naštvat?


Herečka Ivana Chýlková (57) nedávno odhalila svou druhou tvář, která už není tak přívětivá jako ta, kterou známe z televizních obrazovek a společenských akcí. Co Ivanu tak rozlítilo a proč na nikom nenechala nit suchou?


Nebojí se ostrých slov


Je vidět, že si břitký humor a prořízlou pusu tak trochu osvojila od svého milovaného chotě Jana Krause (67), který také často nejde pro urážku zrovna daleko.


A často se stává, že třeba během své show dostane hosty do úzkých a ti nevědí, jak na něj reagovat. Už před časem se Chýlková nechala slyšet, že mladí herci v sobě nemají to, co její generace.


Prořízlou pusu si tak trochu osvojila od svého chotě Jana Krause.

Tehdy vynášela do nebes, čím sama oplývá, a považovala to téměř za svatý grál. Za to ovšem sklidila jistou vlnu kritiky, ostatním vadilo, že hází všechny do jednoho pytle.

Nic si z toho ale nedělala a za svými slovy si stála. Teď si ale opět pustila pusu na špacír. A na paškál si vzala chování celebrit na internetu.

Nesnáší sociální sítě

Sama je totiž považuje za velké zlo. To by samo o sobě až tolik nevadilo. Ovšem až do doby, kdy poznamenala, že lidé, kteří se takto prezentují, mají velký problém a jen si tak kompenzují to, co jim v životě chybí.

Tím ale hodně narážela i na některé své kolegy, kteří se sem tam pochlubí nějakým svým úspěchem. Asi si ale sama uvědomila, že by tím mohla urazit klidně i někoho ze svých nejbližších, a později trochu své vyjádření zmírnila.

„Hlavně ať jsou šťastní,“ dodala k tomu radši. Kdoví, proč jí ale sociální sítě tolik vadí. Závidí snad svým kolegům a kolegyním, že si třeba prostřednictvím nich mohou přijít na hezké peníze anebo dostat zadarmo zajímavé produkty?

To asi ne. Vždyť je sama jako herečka hodně žádaná, a když se sečtou její příjmy a to, co vydělá Kraus, mají se jako rodina hodně dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden