Můj kousek štěstí

Radí mámě s rozvodem!

Vše špatné je pro něco dobré. Díky zpackaným vztahům může dávat rozumy...

Zajímavá rodina. Dcera Agáta Hanychová (36) radí matce Veronice Žilkové (60), jak na rozvod. Sama se totiž rozváděla nedávno, a tak má pocit, že může rozdávat rozumy.

Leč Žilková ví své, vždyť se rozvádí potřetí! Ale i tak dceři pozorně naslouchá. „Myslím, že teď potřebuješ opravdu vypnout,“ rozumuje Agáta.

„Když jsem se rozváděla já, nejvíce mi pomohlo jít do vody, do vln, protože jsem si myslela, že se utopím.“ Co by na takovou nevšední radu (jít se utopit do moře) asi řekl zkušený psycholog? A do jakých vln?

Doby, kdy Agáta létala surfovat k moři do Izraele málem každý víkend, jsou pryč, nevlastní tatínek, velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický (65), svou naditou peněženku již nenávratně zavřel. Žilkovou, která nejí a celé noci nespí, vzala Agáta na Matějskou pouť, aby přišla na jiné myšlenky.

To se příliš nepovedlo, zdrcená herečka valila oči na stánky s perníkovými srdci s nápisem Z lásky, což jí na náladě nepřidalo. „Pouť je vždy zábava, ale vyhýbejte se stánkům se srdci z perníku,“ radí zasmušile. Dodává, že takový veletoč, jaký zažívá v poslední době, nezpůsobí ani centrifuga.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden